Beoordelingen

Heeft u een bestelling gedaan bij Zilverland? Wij hopen dat u tevreden bent met de aankoop en dat de service naar verwachting was.
Uw mening vinden wij belangrijk. Laat het ons en anderen klanten weten wat u van Zilverland vindt door het schrijven van een beoordeling. 
(Invullen van uw e-mailadres is niet nodig).

Alvast bedankt en wij wensen u veel plezier met uw aankoop smiley






 

Marie - 11/12/2017 om 09:23

Goede producten en snelle levering
Ik krijg complimenten van hoe goed deze producten die ik voor mijn creaties gebruik blijven

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Jenny - 05/11/2017 om 20:09

Duidelijke site, grote keuze, snelle bezorging.

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
Anette - 04/11/2017 om 12:14

Een prachtige site en een supersnelle service. Ik ben altijd zeer tevreden over mijn aankopen!

Algemeen
Levering
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Assortiment
CorM - 28/07/2017 om 12:09

Maja, dank je wel voor de snelle levering. Ik ben er weer hartstikke blij mee en tot de volgende keer, vriendelijke groet, CorM.

Gietandjelie - 24/03/2017 om 23:05

Beste Maja,

Bedankt voor de snelle levering. Alles is goed aangekomen en is netjes verpakt. Over de producten ben ik ook zeer tevreden. Je hebt er een vaste klant bij. Tot gauw weer.
Groetjes

Mieke Blokhuijsen - 03/02/2017 om 17:20

Bedankt voor de snelle levering van mijn bestelling. Ziet er allemaal mooi uit en wat een prachtige kralen! Je ziet me spoedig weer terug met een bestelling. Hartelijke groetjes, Mieke

CorrieM - 24/01/2017 om 12:50

Dank je wel voor de snelle levering. De kwaliteit van de onderdeeltjes is prima.
Vriendelijke groet, CorrieM, Hippol.hoef.

Jacqueline - 06/01/2017 om 21:09

Geweldig dat de onderdelen zo snel en netjes geleverd zijn!

Anna Johanna Kootje - 30/11/2016 om 21:21

En weer prachtige zilveren onderdelen gekregen! Prachtige items allemaal. De snelle levering is ook top! Bedankt voor de mooie spulletjes ik ga er weer iets moois van maken.

Groetjes, Anna

Alie - 24/11/2016 om 16:10

Mooie, kwalitatief goede sieraadonderdelen. Supersnel geleverd. Ben zeer tevreden!

Anna Kootje - 18/11/2016 om 11:35

Snelle levering. Goed ingepakt. Kwaliteitsproducten! Geheel tevreden!

Groetjes, Anna

wil kamperveen - 06/10/2016 om 13:21

Ik ben heel blij met deze webwinkel omdat er een groot aanbod van prima kwaliteit sieraadonderdelen te koop is met name voor particulieren.
de service is prima,snel en vriendelijk.

Francien van stapele - 17/08/2016 om 11:59

Bedankt voor de smelled levering. Het is even mooi slot!

Desiree - 08/08/2016 om 19:38

Ben zeer tevreden altijd snelle levering en keurig verpakt. woord ook goed op de hoogte gehouden via mail.

Irene - 02/07/2016 om 13:47

Hartelijk bedankt voor de snelle verzending. Ik tel altijd alles na en de aantallen klopten ook deze maal weer. Dus ook bedankt voor de nauwkeurige verpakkingen. Klasse!

Nicole - 23/06/2016 om 22:12

ik wil jullie bedanken voor jullie snelle levering. ik kijk elke keer weer naar alle matrealen die jullie verkopen en echt wat heb ik het soms moeilijk met de keuses...haha
ik vind jullie top!
liefs Nicole van mimmie sieraden

Annette Ouwehand - 01/06/2016 om 19:06

Hartelijk dank voor de mooie spulletjes en de supersnelle verzending! Ik ben er weer blij mee en tot de volgende keer.

Nicolette - 29/03/2016 om 15:40

Zeer klantvriendelijk, snelle samenwerking, goede producten en snelle levering.

Helen - 20/03/2016 om 21:37

Prachtige sieraden en onderdelen, goede kwaliteit, zeer betaalbaar en héél vriendelijke en behulpzame service

Vicky - 15/03/2016 om 19:46

Eind vorige week mijn eerste bestelling geplaatst bij Zilverland en gisteren kwam het pakketje al toe ! Alles zat heel mooi in kleurrijke zakjes verpakt ! Dit maakte de pret alleen nog groter ! Ik ben ook super tevreden aan de ondersteuning die vooraf ging aan mijn bestelling ! Op iedere vraag die ik stelde kreeg ik snel een antwoord ! Dikke pluim voor kwaliteit en service !!

 
Pagina 1 van 11


| Meer

Over Zilverland




Zilverland biedt een grote selectie van sterling zilveren sieraden onderdelen, edelsteen kralen, zoetwaterparels, leerkoord en edelsteen sieraden. Onze producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, nauwkeurige afwerking en wij staan garant voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Houd ons in de gaten, er worden iedere dag nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment.


Voor 16,00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbrief



Aanmelden

Klantwaardering



Zilverland maakt sinds kort gebruik van de onafhankelijke beoordelingssite KiyOh.
Laat ons weten wat u van onze winkel vindt.


 

Over Zilverland

Laat u inspireren door ons unieke en ruime assortiment zilveren fournituren, halffabrikaten en edelstenen kralen. Hier vindt u alleen de beste, professionele kwaliteit sterling zilver 925 sieraden onderdelen tegen groothandelsprijzen en mooie, exclusieve edelstenen kralen. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers van zilver 925 binnen de EU en de beste leveranciers van halfedelsteen kralen wereldwijd.

 

Postadres & Contact

Zilverland
Bakkerdreef 2
2252 TH Voorschoten

E-mail: info@zilverland.nl
Tel. +31 (0) 641935891

KvK 50204882
Btw NL240095972B01

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel