RECHT VAN RETOUR (HERROEPINGSRECHT) PARTICULIEREN

Als uw bestelling niet conform verwachting is dan hebt u het recht om een overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst te ontbinden.

Indien u een product wilt retourneren verzoeken we u per e-mail (info@zilverland.nl) contact op te nemen met onze klantenservice om de retourzending aan te kondigen.

U dient hierbij uw volledige naam, factuurnummer en artikelnummer te vermelden.

Na de aanmelding en ons antwoord moet de consument zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen het product ook daadwerkelijk terug sturen. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van uw retourzending voor een goede bescherming tijdens het transport. Het ongebruikte product moet terug worden verzonden in zijn originele verpakking samen met het retourformulier die u hieronder kunt downloaden. De retourzending dient voldoende te zijn gefrankeerd.

Hou er rekening mee dat het geretourneerde artikel zich in een originele toestand moet bevinden. Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is en opnieuw als 'nieuw' verkocht kan worden.
Wanneer de toestand van het artikel door gebruik is verslechterd, behouden we ons het recht voor om het artikel niet terug te nemen en het in rekening te brengen.

Download hier het retourformulier 

Ons retour adres is:

Zilverland
Bakkerdreef 2
2252 TH Voorschoten

Na ontvangst storten wij uw aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. 
De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode waarmee u heeft betaald.

Na ontvangst van uw retourzending zullen de verzendkosten en eventuele kortingen opnieuw worden bepaald aan de hand van het bedrag dat over is van de oorspronkelijke bestelling.
Voor onze gratis verzending vanaf € 50,- geldt dat wanneer u een gedeelte van uw bestelling retourneert en niet meer aan de voorwaarden van het minimale bestedingsbedrag blijft voldoen, de verzendkosten verrekend zullen worden met uw retourzending. 

De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.
Ongefrankeerde zendingen of zendingen die retour afzender zijn gestuurd kunnen wij niet aannemen.
Mochten producten bij retourneren beschadigd zijn, dan kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.

Op producten die specifiek voor een klant besteld, gemaakt, gegraveerd of aangepast worden, kan de klant geen aanspraak maken op retour. 

Afgeknipte draad, ketting en leerkoord (per meter, 10cm, 20cm, 50cm) kan niet retour genomen worden.

 

Over ZilverlandZilverland biedt een grote selectie van sterling zilveren sieraden onderdelen (zilver 925), edelsteen kralen, zoetwaterparels, leerkoord en edelsteen sieraden. Onze producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, nauwkeurige afwerking en wij staan garant voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Er worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment.  
 
 

 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

KlantwaarderingZilverland maakt sinds kort gebruik van de onafhankelijke beoordelingssite KiyOh.
Laat ons weten wat u van onze winkel vindt.

Over Zilverland

Laat u inspireren door ons unieke en ruime assortiment zilveren fournituren, halffabrikaten en edelstenen kralen. Hier vindt u alleen de beste, professionele kwaliteit sterling zilver 925 sieraden onderdelen tegen groothandelsprijzen en mooie, exclusieve edelstenen kralen. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers van zilver 925 binnen de EU en de beste leveranciers van edelsteen kralen wereldwijd.

 

Postadres & Contact

Zilverland
Bakkerdreef 2
2252 TH Voorschoten
KvK 50204882
Btw NL240095972B01

 

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Leuk dat je op Zilverland.nl komt shoppen! Ga je voor een optimale shoppingervaring? Klik dan op 'cookies accepteren' Veel shopplezier! :-)