Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
 U kunt uw Zilverland hangers & zilveren sieraden labels met eigen logo door ons laten graveren
 
Bij Zilverland kunt u uw foto, afbeelding, tekst, logo of tekening laten graveren.
 
 Alle onderstaande producten in deze categorie zijn in onze webshop online te bestellen met uw eigen tekst in diverse lettertypes. Wilt u een ander lettertype dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen.

 Wilt u onze sterling zilveren hangers, bedels en sieradenlabels laten graveren met uw eigen logo?
Stuur ons het logo bestand met de gewenste aantallen toe en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden en geven u graag een offerte op
maat.

 
Wij graveren met een CNC Graveer Freesmachine.

 CNC graveren is de meest gebruikte vorm van graveren.
 CNC-graveren is een computergestuurd proces en biedt ongekende mogelijkheden.
 Een logo, tekst, foto, naam of tekening wordt vanuit de computer doorgestuurd naar de freesmachine die dit in het gewenste materiaal graveert.
 Het graveren gebeurd met een diamantpunt waarmee in het zilver wordt gekerfd. Het materiaal wordt aan de kant gestuwd waardoor de gewenste gravure van naam, tekst, logo of foto zichtbaar wordt.
 Doordat de punt zeer precies is geslepen gebeurd dit heel nauwkeurig en subtiel. Zo is het mogelijk om hele kleine details perfect te graveren.
 Graveren met de CNC frees biedt ongekende mogelijkheden. Grote en kleine oppervlaktes kunnen worden voorzien van tekst, logo's, foto’s, gedichten, gescande tekeningen.
 Hierbij kunt u kiezen uit vele soorten sterling zilveren sieraden bedels, logo bedels, naam bedels en hangers beschikbaar in onze webwinkel.


De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen. Voor grotere aantallen kan er een andere levertijd gelden.

Via onderstaande link vindt u een aantal voorbeelden van onze gegraveerde sterling zilveren hangers, bedels, sieraden labeltjes en naamplaatjes.
Voorbeelden van Graveren Logo, Tekst, Foto & Afbeeldingen
Bezig met laden...| Meer